dimarts, 31 de gener del 2012

Norwegian way of life!

Ho sé.... us pensaveu que estava desaparescut o alguna cosa per l'estil... però no.. el fet és que he estat tant entretingut fent coses que no he pensat ni en penjar fotos noves. Però com que he rebut pressions per part de varis sectors m'he decidit a penjar-vos un tast d'algunes de les millors fotos que he pogut fer durant les vivències d'aquestes primeres aventures que he viscut a Trondheim. Així que, us estalvio text i us il·lustro les emocions amb imatges.
Espero que ho gaudiu!
 Divendres 20 de gener vam anar a Bohn amb la classe a visitar una piscifactoria.. amb tot el que comporta.. barcos, vistes impressionants i fins i tot veure nevar al mar!
 Aquell mateix cap de setmana ens van proposar d'anar a la Studenthytta, molt a prop de Trondheim. És una Kabin que li diuen que funciona igual que els refugis de muntanya de catalunya però majoritàriament hi assisteixen estudiants.

 Sí.... a la nit tocava sauna i sortir a experimentar el canvi de temperatura que diuen que va tant bé!

 Al matí del diumenge se'ns va acudir donar un tomb per la zona i fer una excursioneta per pujar dalt de la muntanya i gaudir de vistes maravelloses i trobar una zona que podria estar treta d'una peli del James Bond.
 A l'hora de dinar vam tornar a Trondheim i vam anar a la torre de Tyholt per menjar el famós bufet lliure de pizza per 100 NOK (uns 12 euros) a la part de dalt mentre el restaurant dóna voltes. Vam gaudir d'una posta de sol magnífica i d'unes vistes privilegiades de la ciutat.
 Finalment, la nit de diumenge vam poder observar aquest fenòmen tant estrany i tant típic del nord com son les Aurores Boreals (Northern Lights en Anglès) que van fer que tanquéssim un cap de setmana espectacular.



4 comentaris:

  1. mARTÍ!
    No sabia que estaves a Noruega!!! Què guai, nen! Espero que estiguis gaudint-ne moltíssim!!!

    A veure si xerrem un dia, que a mi em va passar pel cap anar a Oslo i crec que em pots explicar coses interessants!!

    Una abraçada,

    Judit

    ResponElimina
  2. Això no és just! Mentre algunes estem putejadíssimes estudiant fins a altes hores de la matinada.. tu aquí amb unes fotos tan i tan maques! Hòstia quina enveja tan poc sana!

    Amb un cafè a la meva per tal de no dormir-me et passo la banda sonora de les meves nits d'insomni estudiantil perquè et sentis una mica més aquí: http://www.youtube.com/watch?v=HEHKt9Ynxwo&feature=related

    Un petó molt fort des de Barcelona.

    Va, no firmo amb cap nom i així et distreus pensant qui sóc.

    ResponElimina
  3. Això sí que és estudiar ben muntat. Aprofita be aquesta experiència, que em sembla que ja ho estas fent !

    ResponElimina
  4. Que guai Martí!! jo si que et trobava a faltar, je, je. Pel que sembla a vegades també surt el sol. Precioses les fotos. Una abraçada.

    ResponElimina