diumenge, 8 de gener del 2012

TRONDHEIM!



Avui ha sigut un diumenge entretingut.. no massa diferent als diumenges a Barcelona, amb la única diferència que aquí fa mooolt més fred.
A les 11 hem fet una passejada a -2º C cap al centre de la ciutat des de la Residència (uns 30 min.) i ens hem pogut delir amb la bellesa de la neu a sobre qualsevol objecte del carrer, per petit que sigui. A part que les cases i detalls d'aquesta ciutat acompanyen a gaudir del dia.
Això sí, el que és peculiar d'aquest lloc és que de tant en tant has d'entrar en algun lloc climatitzat per poder recobrar l'escalfor del cos ja que poc a poc tot plegat et vas congelant.
En el passeig hem pogut veure entre d'altres la Nidaros Cathedral, l'esglesia Angelicana, l'estació de trens i un parell de centres comercials. Després hem dinat al Burguer King i hem tornat cap a la residència.
Hem acabat el dia fent unes partidetes de cartes a ca l'Amaia.
Us ensenyo també una mica com està quedant el meu "nidito de amor" ...






Bona nit!

2 comentaris:

  1. Quina bona oportunitat estàs aprofitant !
    Ja et seguiré el blog, i també podràs anar veient com va el camp, que t'espera per collir avellanes a finals d'estiu. Una abraçada

    ResponElimina
  2. Martí! Aquí el cosí Carles "al habla". Nano, molta sort en l'aventura que comences! Segur que va molt bé. Jo vaig ser a Trondheim visitant a un amic que hi era d'erasmus com tu i el tio s'ho va passar bomba. De fet, va tornar amb una novia italiana,jeje... Aprofita bé el temps, és a dir, coneix molt gent i visita el païs tant com puguis ;) Una abraçada! Ja aniré fent el tafaner per veure que fas per aquí...

    ResponElimina